Dnevne novosti

Bandić: Miodrag Demo ima dobre reference za funkciju ministra branitelja

04.01.2016 07:25 ZAGREB, 2. siječnja 2016. (Hina), Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je novinarima kako je bitno da se što prije sastavi Vlada i počne raditi, te da saborski zastupnik njegove stranke, 100-postotni hrvatski ratni vojni invalid Miodrag Demo, ima dobre reference za dužnost ministra branitelja.

Na upit novinara hoće li Miodrag Demo biti ministar branitelja, Bandić je odgovorio da je to manje bitno.    "To je manje bitno. Bitno je da se to složi što prije, da se počne raditi. Gospodin Demo ima jako dobre reference s 15 godina iskustva Odjela za branitelje grada Zagreba i ukoliko se pokaže prilika on je spreman to mjesto preuzeti. Ali, to pustimo dogovorima i razgovorima. Bio on, ne bio, ja očekujem da mandatar stvori tim što prije, i da se zasuču rukavi da idemo raditi", izjavio je Bandić.   

Rekao je da četiri godine u Zagrebu nisu imali sastanak s Vladom. "Ja  očekujem u idućih  mjesec dana da imamo sastanak, da odredimo prioritete od zajedničkog interesa za grad i državu i da nešto napravimo u ovoj zemlji", rekao je Bandić novinarima u subotu navečer u Glavnoj bazi Zimske službe na Žitnjaku.