Iz obrazovanja

Objavljen Javni poziv za prijavu predavača za pripremu i provedbu edukativnih radionica za nastavnike i učenike strukovnih škola o natjecanjima učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia u školskoj godini 2024./2025. u okviru ESF+ projekta Podrška izvrsnosti, inovativnosti i vidljivosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

16.10.2024 07:35 ZAGREB, 15. listopad 2024. (ASOO) - U sklopu ESF+ projekta „Podrška izvrsnosti, inovativnosti i vidljivosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“ Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih raspisala je Javni poziv za prijavu predavača za pripremu i provedbu edukativnih radionica za nastavnike i učenike strukovnih škola o natjecanjima učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia u školskoj godini 2024./2025.

Svrha ovog Javnog poziva je odabir predavača za pripremu i provedbu radionica za nastavnike i učenike strukovnih škola s ciljem edukacije o WorldSkills Croatia modelu natjecanja, informiranja o koristima uključivanja u natjecanje te poticanja na sudjelovanje.

Na poveznici Dokumenti – Worldskills Croatia dostupan je tekst poziva u okviru kojeg možete pronaći i upute zainteresiranim predavačima.

Uz prijavu ne propustite priložiti Prilog – Prijavni obrazac.

Rok za prijave na poziv je 25. listopada 2024. godine.

Prijava se podnosi isključivo elektroničkom poštom na e-adresu: worldskillscroatia@asoo.hr

Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.